Missie

Interpak is een professionele co-packer, die zich richt op het professioneel en kwalitatief hoogwaardig leveren van diensten en producten aan haar afnemers.

De kernactiviteit van Interpak is gericht op het verpakken van goederen van derden.
Vakmanschap, betrouwbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit zijn hierbij haar sterke punten.

Voor klanten realiseert Interpak de best mogelijke verpakkingsoplossingen binnen de door de klant gestelde grenzen. Ook blijven we zoeken naar methodes en materialen om verpakkingen duurzamer te maken. Klanten kunnen vertrouwen op een deskundige uitvoering van projecten door onze jarenlange kennis en beheersing van het verpakkingsproces.
Alle projecten, van kleine eenvoudige tot grote complexe projecten, krijgen onze volledige en deskundige aandacht.
Interpak stimuleert creativiteit en innovatie in verpakkings vraagstukken door vroegtijdige betrokkenheid bij projecten; daarnaast stimuleren wij goede samenwerking en heldere, open communicatie tussen alle partijen in het verpakkingsproces.

Interpak benut haar sinds 1976 opgedane expertise in de verpakkingswereld en bouwt deze kennis en ervaring voortdurend uit, zodat we ook in de toekomst een optimale bijdrage kunnen blijven leveren aan het waarmaken van de ambities van onze klanten.

Voor Interpak is maatschappelijke verantwoordelijkheid vanzelfsprekend.
Dit is terug te zien in onze aanpak van projecten, onze organisatie en medewerkers: innovatie, een open en integere stijl van handelen, klantvriendelijkheid, de zorg voor milieu en duurzaam ondernemen zijn basiselementen in de dagelijkse bedrijfsvoering van Interpak. Goede communicatie met al haar stakeholders ziet Interpak als vanzelfsprekend voor haar continuïteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Voor haar medewerkers creëert Interpak een veilige en harmonieuze werkomgeving, die de realisatie van hun werk voor Interpak en hun individuele ambities ondersteunt en stimuleert. In deze solide omgeving daagt Interpak haar medewerkers voortdurend uit tot ontwikkeling, creativiteit en ondernemerschap.